Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

PhytoGroup
ΟΜΙΛΟΣ PHYTOGROUP

ΟΜΙΛΟΣ PHYTOGROUP

Πάνω από τρεις δεκαετίες συνεχούς εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας, αναπτύξαμε μια σειρά από 200+ προϊόντα θρέψης και καταφέραμε να δούμε τη Φυτοθρεπτική να σημειώνει σήμερα πωλήσεις σε 20 χώρες και να διαθέτει 3 ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής καινοτόμων λιπασμάτων.

Στην πορεία αυτή εξελιχθήκαμε.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά, αλλά με όραμα να επιτελέσει αυτό που καταδεικνύει η επωνυμία μας: Να προσφέρει το μέγιστο στις καλλιέργειες των βασικών συντελεστών της γεωργίας και της υπαίθρου, των παραγωγών. Εκείνων που εργάζονται σκληρά για να φροντίσουν το χωράφι τους, ώστε να παράγουν υψηλής αξίας αγροτικά προϊόντα. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Φυτοθρεπτικής. Έγιναν πραγματικότητα και χάρη στην αμέριστη βοήθεια όλων των πολύτιμων συνεργατών της, από τους προμηθευτές της έως τους γεωτεχνικούς, και από τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων και υπηρεσιών έως τους παραγωγούς.

Tο ξεκίνημα μιας νέας εποχής!

Οι επόμενες δεκαετίες είναι για εμάς ακόμα ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Απαιτούν καινοτομία, εξειδίκευση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και συνεργασίες που θα δώσουν λύσεις σε μείζονα προβλήματα της γεωργίας. Πρόκειται για μια εποχή που έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις με σεβασμό στον παραγωγό, στις καλλιέργειες, στους φυσικούς πόρους και φυσικά στον τελικό καταναλωτή.
Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις, εξελίξεις και ανάγκες των καιρών. Γι’ αυτό, εργαζόμαστε τα τελευταία 5 χρόνια πάνω σε μία νέα δομή, που ακούει στο όνομα PhytoGroup.
Το PhytoGroup προέκυψε μέσα από τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Φυτοθρεπτικής και της θυγατρικής της, ORA SERVICES (Out of Ordinary Agroscience, σε ελεύθερη μετάφραση «Γεωργική Επιστήμη έξω από τα Καθιερωμένα») έχοντας ως κοινό σημείο τη γνώση και την εξειδίκευση που προσφέρουν στην αγορά.