Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συνεργασίες

sunergasies-top-banner-img

Η συνεργασία αποτελεί στοιχείο-κλειδί για τη Φυτοθρεπτική.

Διαφορετικοί συνεργάτες ανά τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους, διασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα τόσο προς τους παραγωγούς όσο και προς τους καταναλωτές.

Stoller

Η δέσμευσή μας για καινοτομία, τεχνογνωσία και διαφοροποίηση, καλλιεργεί σχέσεις και συνεργασίες με διεθνείς οίκους παραγωγής εξελιγμένων προϊόντων θρέψης, παγκόσμιας εμβέλειας και δραστηριότητας. Η συνεργασία μας με τη Stoller, ξεκίνησε το 2014 μέσω της ORA SERVICES. Η εμπειρία και τεχνογνωσία της Φυτοθρεπτικής μαζί με τις εξελιγμένες τεχνολογίες και την άριστη τεχνική υποστήριξη της Stoller, αποτέλεσαν βασικά θεμέλια για την εγκαθίδρυση μίας συνεργασίας προοπτικής, κοινού οράματος και αποτελέσματος. Μέσα στο 2019, υλοποιήθηκε το Stampa Project, ως απόρροια της στενούς συνεργασίας μεταξύ Φυτοθρεπτικής και Stoller USA. To Stampa Project αφορά την ενσωμάτωση παραγόντων τεχνολογίας Stoller σε κοκκώδη λιπάσματα για τη Φυτοθρεπτική και σε υδατοδιαλυτά λιπάσματα για την ORA SERVICES. Η σειρά λιπασμάτων Stampa, παρέχει τη δυνατότητα να εφαρμοσθούν, μέσω κλασσικών μεθόδων λίπανσης, προϊόντα που επιδρούν άμεσα στην ορμονική ισορροπία των φυτών.

Omnia Nutriology

Μία συνεργασία ήρθε για να επιβεβαιώσει τη συνεχή αναζήτηση της Φυτοθρεπτικής για νέες τεχνολογίες στον τομέα της θρέψης-λίπανσης των καλλιεργειών, στις αρχές του 2017. Η Φυτοθρεπτική εισάγει και διανέμει, στην Ελληνική γεωργική αγορά, τα ειδικά προϊόντα θρέψης του διεθνούς οίκου Omnia Specialties Australia. H Omnia Specialties Australia είναι θυγατρική της πολύ γνωστής εταιρείας, στο γεωργικό κλάδο, Omnia, με έδρα τη Νότιο Αφρική. H δραστηριότητά της στην Αυστραλία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με σκοπό την εκμετάλλευση των υψηλής ποιότητας κοιτασμάτων λεοναρδίτη της αυστραλιανής ηπείρου. Είναι γνωστό ότι ο λεοναρδίτης αποτελεί την καλύτερη πρώτη ύλη για την παραγωγή εκχυλισμάτων χουμικών-φουλβικών οξέων, υψηλής αγρονομικής αξίας. Η Omnia επιλέγει τα καλύτερα κοιτάσματα, ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, βασισμένη σε υψηλά standards ποιότητας, παράγοντας εκχυλίσματα πλούσια σε χουμικά-φουλβικά οξέα και φυσικούς αυξητικούς παράγοντες, τόσο σε υγρή όσο και σε στερεή μορφή.

Alltech

Με κύριο γνώμονα τη στρατηγική μας για συνεχή αναζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της θρέψης των φυτών, επενδύουμε σε συνεργασίες, οι οποίες μας διασφαλίζουν την καλύτερη ανταπόκριση στις αυξημένες προκλήσεις της γεωργίας του μέλλοντος. Από το Σεπτέμβριο του 2021, η Φυτοθρεπτική είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης, της Alltech Crop Science, με έδρα το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της Alltech Crop Science, καλύπτουν ειδικές ανάγκες των καλλιεργειών, εστιάζοντας στο έδαφος, στη θρέψη, στην επίδοση και στην άμυνα των φυτών. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες τους βασίζονται σε εκχυλίσματα ζύμης, τεχνολογίες οι οποίες αποτελούν ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η σύγχρονη βιομηχανία προϊόντων θρέψης και άμυνας των φυτών. Παράλληλα μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, έχοντας κοινές προσεγγίσεις στο χώρο της ειδικής θρέψης.

Prayon

Διατηρούμε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής λιπασμάτων παγκοσμίως. Με 130 χρόνια εμπειρίας, ο οίκος της Prayon, παρέχει στη διεθνή αγορά ένα μεγάλο εύρος φωσφορικών προϊόντων, τα οποία αναγνωρίζονται διεθνώς για τα άριστα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Η συνεργασία μας με τον διεθνή οίκο της Prayon από το 1996, έφερε στο προσκήνιο προϊόντα υψηλού κύρους και ποιότητας, προϊόντα τα οποία έχουν παγιωθεί στις προτιμήσεις των πελατών και καταναλωτών μας.

SQM

Η σταθερότητα της ποιότητας επιτυγχάνεται μέσω επιλογής συνεργασιών, οι οποίες μας παρέχουν πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, με παράλληλο σεβασμό προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν στη χρήση τους, το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον παραγωγό. Ο διεθνής οίκος SQM, αποτελεί σήμερα παγκόσμιος ηγέτης εξόρυξης ορυκτών, ικανών να ενσωματωθούν επιλεκτικά στην επεξεργασία και εμπορία προϊόντων σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης και της γεωργίας – θρέψης των φυτών. Η SQM στο άμεσο μέλλον, επιδιώκει να βρίσκεται στο προσκήνιο των παγκόσμιων εξελίξεων, αναγνωρισμένη για την ανταγωνιστικότητά της, τον άριστο επαγγελματισμό της και την καινοτομία της στους διάφορους επιχειρηματικούς της τομείς.

Heliopotasse

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς οίκους παραγωγής λιπασμάτων, οι οποίοι χαρακτηρίζονται διεθνώς, από την ευρεία εμπειρία και αξιοπιστία τους. Ο διεθνής οίκος Heliopotasse, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας, έναν συνεργάτη πρώτης κατηγορίας στο διεθνές εμπόριο προϊόντων θρέψης των φυτών. Η Heliopotasse, ιδρύθηκε το 2002 στο Mulhouse της Γαλλίας, ως συνέχεια της δραστηριότητας της SCPA (Société Commerciale des Potasses et de l'Azote). Αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και υψηλή τεχνική υποστήριξη, χαρακτηρίζουν σήμερα την Heliopotasse, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς διεθνείς παράγοντες, στον κλάδο παραγωγής λιπασμάτων. Η μακροχρόνια συνεργασία μας ξεκίνησε από το 2006.

Keytrade

Χάρη σε ένα αποτελεσματικό δίκτυο συνεργατών – προμηθευτών μας, τροφοδοτούμε την εγχώρια και ξένη αγορά με προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας & ποιότητας, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η Keytrade είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές μας, από το 2010. Δραστηριοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στο διεθνές εμπόριο πρώτων υλών λιπασμάτων, με έδρα τη Ζυρίχη.

K+S

Ο όμιλος K + S αποτελεί σήμερα μία διεθνώς προσανατολισμένη εταιρεία πρώτων υλών λιπασμάτων, με εγκαταστάσεις παραγωγής τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Βόρεια Αμερική. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι η εξόρυξη και η εμπορία Θειικού Καλίου και Μαγνησίου. Συνεργαζόμαστε με την K + S από το 2005.

Jiffy

Προσβλέπουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες με κοινή στόχευση και αμοιβαίο όφελος. Η συνεργασία μας με τον διεθνή οίκο Jiffy Group ξεκίνησε το 1996, έναν οίκο ο οποίος τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και εξατομικευμένων λύσεων στον χώρο της γεωργίας. Η έδρα του Jiffy Group βρίσκεται στο Zwijndrect της Ολλανδίας. Η συνεργασία μας αφορά την παραγωγή κυρίως προϊόντων υποστρωμάτων τύρφης, προϊόντα τα οποία αποτελούν εγγύηση ποιότητας στις διαδικασίες παραγωγής των φυτωρίων για επαγγελματίες παραγωγούς.