Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Who we are
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Φυτοθρεπτική, μέλος του ομίλου PhytoGroup, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται στην ελληνική και διεθνή γεωργική αγορά. Με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της θρέψης και 3 ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής λιπασμάτων, αποτελεί πλέον βασικό παράγοντα εφοδιασμού εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, που ενσωματώνουν νεωτερισμούς και καινοτομίες. Η εμπειρία και η γνώση του ανθρώπινου δυναμικού της, σε συνδυασμό με τα καινοτόμα προϊόντα που διαθέτει και τις στενές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της, έχουν κατατάξει τη Φυτοθρεπτική ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Εξωστρέφεια με παρουσία
σε τουλάχιστον 20 χώρες!

Από το 1996, η Φυτοθρεπτική με ένα πλήρως οργανωμένο Τμήμα, πέρα από τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, αναπτύσσεται δυναμικά και με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των εξαγωγών με παρουσία σε τουλάχιστον 20 χώρες. Σήμερα, η εταιρεία διατηρεί συνεχή εξαγωγική δραστηριότητα σε Βαλκάνια, Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και χώρες της Μέσης Ανατολής. Η προσέγγιση των αγορών του εξωτερικού γίνεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στρατηγική προοπτική.

Καινοτομία: Η απάντηση στη σύγχρονη γεωργία

Η Φυτοθρεπτική αναζητά συστηματικά νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει συνεχώς τον κατάλογό της με νέα προϊόντα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία του κλάδου η οποία συνδέθηκε με πρωτογενή έρευνα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο και συνεχίζει αδιάκοπα τρεις δεκαετίες μετά. Στόχος της είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε καλλιέργεια, καθώς και αποτελεσματικές απαντήσεις στα προβλήματα της σύγχρονης γεωργίας. Η εταιρεία επενδύει στην πολύπλευρη επαφή με την παραγωγική αγροτική δραστηριότητα που αφορά τόσο τον Έλληνα παραγωγό και τον γεωπόνο τεχνικό σύμβουλο, όσο και την ακαδημαϊκή ερευνητική δραστηριότητα. Για την εταιρεία, η εμπορική σχέση με τους χρήστες των προϊόντων της είναι απλά η αρχή για μια βαθύτερη σχέση συνεργασίας με συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Η Φυτοθρεπτική, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, έχει εμπιστοσύνη στο δυναμικό της, στην ελληνική γεωργία και στους συνεργάτες της, και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παραγωγών, απαντώντας στις προκλήσεις μέσα από την...

αξία της Θρέψης.